Gratis verzenden > € 250 incl.btw
UltiMaker specialist
Onderhoud en reparaties Ultimaker
Persoonlijk advies sinds 2014
3D Maastricht BV

3D Technical support Ultimaker S5 / S3

  • Information
Delivery time: 1-2 days

Industrial support: helpdesk en onderhoud

Wij bieden ondersteuning op het gebied van onderhoud en telefonisch support. Doel is de 3D printer in optimale staat te houden zodat deze lang meegaat. De support functie is voor technische ondersteuning te bieden indien u er zelf niet uitkomt. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u doorgaans snel helpen. De kosten van onderhoud- en supportprogramma is een eenmalig bedrag per jaar.

Het "3DM Support Plan" bestaat uit:

Telefonische Helpdesk: we helpen u binnen 24 uur met telefonische support én indien nodig binnen 48 uur op locatie. Het betreft technische ondersteuning op de werking van de 3D printer. Niet op (ontwerp)software. Tijdens reguliere kantooruren echter niet op officiële schoolvakantiedagen. Het abonnement is naast het onderhoud maximaal vier uren support. Het abonnement gaat in op het moment dat de betaling ervan ontvangen is door 3D Maastricht BV en eindigt automatisch.

Onderhoud 2x /jr: uw 3D printer krijgt twee maal per jaar (preventief) onderhoud. Hierbij wordt de 3D-printer gecheckt op zijn algemene werking. We voeren de quality control uit zoals door Ultimaker wordt voorgeschreven. Uw printer wordt op circa 20 punten gecheckt.

 

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »
Powered by Lightspeed